tiistai 26. joulukuuta 2017

Osa 3 - Kotiinpaluu

Kotiinpalatessa olen luonnollisesti ihan puhki. Tuttu on soittanut ja kertonut tulevansa käymään, pakko siis kai koittaa siivota. Töitä on toisaalta reissun jälkeen rästissä, eli kaupassakäynnin ja siivouksen sijaan päädyn istumaan palaverissa vielä kun vieraat saapuvat. Ei-niin-tehokas kotirouva. Päivän kuluessa olen kuitenkin saaut varattua maanantaille gynegologin, jolloin selvinnee vähän lisää.

Vieraat lähtevät torstaina, jolloin viimein pääsen kertomaan uutiset partnerille. Ongelma on, että en ole ollut kovin tyytyväinen Saksan elämään viime aikoina, ja olin jo oikeastaan valmis siirtymään takaisin Suomeen. Noh, välillä matkaan tulee yllätyksiä, mutta eiköhän tästä hyvä tule näinkin. Selvää on, että vauva on alulla ja siitä pidetään huoli - päätämme siis jatkaa juttua tulevien päivien aikana. Toisin sanoen insinööri ja fyysikko ovat tunnistaneet projektin reunaehtoineen, ja nyt aletaan suunnitella parasta reittiä päämäärään. Kuka sanoo, ettei looginen ajattelu toimi perhesuhteissa ;)

Luen netistä, että kahvin juonti voi aiheuttaa vauvalla pienikasvuisuutta, ja mietin niitä kymmeniä litroja kofeiinia mitä koulutuksen aikana kaadoin kurkusta alas :D Bad mom alusta asti, siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti