sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Osa 5 - Matkoja ja Päätöksiä

Mies palaa reissusta Suunnitelman ja hillittömän Tahtotilan kanssa saada asiat toimimaan. Keskustelemme siis alkuviikon, että mitä pitää tapahtua, jotta tilannetta saadaan korjattua ja laitamme palloja pyörimään.

Ennen lähtöä käyn gynellä verikokeissa ja ultrassa. Solukimpulla on mittaa puolitoista senttiä, ja sydämenlyönnit näkyy jo ruudulla. Hämmentävää. Terkkarin neuvonta koostuu kahdesta lauseesta: älä polta tupakkaa, älä juo alkoholia äläkä käytä huumeita. No sehän auttoi! Nyt ei ole kuitenkaan aikaa selvittää enempää, sillä käyn nappaamassa kotoa matkalaukun ja suuntaan kentälle.

Loppuviikosta matkustan Suomessa tapaamassa asiakkaita ja menen järjestön viikonloppukonferenssiin. Tuntuu hyvältä jutella hyvän ystävän kanssa, ja homma ei näytä enää niin sekavalta. Viikonlopun konffassa pystyn aika hyvin peittelemään juomattomuuteni. Juon ruuan kanssa muutaman siemauksen punaviiniä ja kaadan loput kaverin lasiin, ja muuten juon toniccia, mitä baarimikko ystävällisesti tarjoilee GT lasiin jäiden ja sitruunan kanssa. Selvinpäin on ihan yhtä hauskaa kuin viinin kanssa, juttelen ihmisten kanssa, tanssin ja nauran. Yhdestä juomatarjouksesta en onnistu luistelemaan, ja kaveri nostaa kulmia kun tilaan alkoholitonta olutta. Noh, syy selvinnee myöhemmin. En ole valmis keskustelemaan aiheesta kuin muutaman lähimmän ihmisen kanssa tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti