lauantai 24. helmikuuta 2018

Osa 29 - Tuparit, potkunyrkkeilyä ja kärrytestejä

Vaavin tila alkaa ilmeisesti käydä vähän ahtaammaksi, sillä kun maha-asukin iltapäivän liikuntatuokio koittaa, on mahdotonta istua tai maata. Mahansisäiset potkunyrkkeilytuokiot vievät välittömästi keskittymiskyvyn, eli sitten rullataan pöytää seisoma-asentoon tai hypiskellään jumppapallon päällä excelin pyörityksen välissä sen verran, että vauva taas rauhoittuu ja pääsee jatkamaan töitä. Välillä päätä sitten painetaan rakkoa päin niin, että pissattaa vaikka olisi juuri päässyt vessasta ulos. Positiivista on, että nyt aamuviiden potkunyrkkeilyharkat ovat siirtyneet puolellatoista tunnilla eteenpäin, eli saan itse asiassa nukuttua täysin normaalit yöunet. Ihanaa!

Lauantaina järkätään tuparit, joka on hyväksi havaittu kikka asunnon viimeisten viilausten valmiiksi saattamiseen. Torstai ja perjantai asennellaan siis kuumeisesti viimeisiä lamppuja ja verhotankoja, ja lauantaina kämppä on viimein ainakin puolivalmiin näköinen. Viimeiset vieraat viihtyvät kahteen yöllä, ja hauskaa on. Tosin krapulaton krapula on seuraavana päivänä melkoinen, enkä aurinkoisesta kelistä huolimatta pääse ulos ennen iltakuutta. Ulkoilu tapahtuu tällä kertaa kärryjä testaamalla, kun loputkin adapterit kärryn liittämiseksi pyörään ovat viimein saapuneet. Hommattiin tämmöinen Croozer peräkärry- ratasyhdistelmä, koska käytännössä kaikki asiat hoidetaan polkupyörällä auton lähinnä syödessä rahaa autohallissa seistessään. Tämä onkin tähän asti ainoa vauvahankinta, ja sekin ainoastaan siksi että parneri tykkää polkupyöristä. Ehkä tässä vielä ennen synnytystä kunnostaudutaan..


Peräkärryhässäkkä toimii kuitenkin hyvin. Kurveissa ja ihmisjoukossa ajo vähän jänskättää, sillä kärryn mittojen hahmotus pitää vielä opetella. Ilman lasta ja sen mukana tulevaa tavaramäärääkin kärryn olemassaolon huomaa kyllä ylämäessä, mutta ompahan ainakin tehokasta liikuntaa! Mietityttää, että miltähän kärrykuljetus tuntuu kuljetettavasta ajellessa mukulakivillä ja muulla epätasaisella alustalla. Mutta eiköhän kuljetettava ilmoittele jos häkkyrä tärisee liikaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti