sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Osa 12 - Pikalääkäri ja influenssaa

Tällä viikolla menen taas oman gynen ultraan, ja sikiöllä oli edelleen kaikki hyvin. Painoa oli tullut lisää terkkarin mukaan kilo, mutta kyllä oli taas insinöörillä oli niskavillat pystyssä mittausmenetelmän epätarkkuuden kanssa. Ensimmäisillä puntarikerroilla olin kesävaatteissa ja otin kengät pois punnituksen ajaksi. Vaatteista ei vähennetty silloinkaan punnitustuloksesta mitään, ja tällä kertaa ottaessani paksua villapaitaa ja raskaita syyskenkiä pois, terkkari esteli ja ei antanut lupaa mennä puntarille ilman kenkiä. Pöyristyttäviä mittausvirheitä, varsinkin mitattaessa noin kilon (!) muutoksia. Noh, arvioisin siis kengät ja talvivaatteet poislukien, että painoa on tullut lisää ehkä 500-700g. Toisinsanoen parnerin pekonivauva-teoriasta huolimatta väittäisin, että kumpu johtuu vahvasti vauvasta. Ja ei, en tee rinnakkaisia kotipunnituksia - joku raja insinöörilläkin sentään!

Juttelimme partnerin kanssa influenssa-aallosta, ja tulipas mieleen että tähänhän on tosiaan rokotus!
Googlailin ja selvisi, että yli kolmannella kuulla raskaana oleville rokotus on ehdottoman suositeltava, eli eipäs muuta kuin omalääkärille piikitettäväksi. Rokotuskortin tietysti unohdin kotiin, koska en lukenut tätä 'kunnolliseksi' rokotukseksi.

Muuttoa silmälläpitäen tsekkasimme myös kalliimpien vauvavarusteiden hintatasoa ja saatavuutta molemmilla paikkakunnilla, ja totesimme että ei tarvi ostaa vielä. Huh, yksi tekemistä vaativa asia vähemmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti