keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Osa 8 - Viikonloppureissu kostautuu ja 'äitiyspakkaus' ottaa päästä

Seuraavalla viikolla olen Belgian reissun jälkeen rättipuhki. Töihin keskittyminen iltapäivisin on mahdotonta, ainut mitä kykenen tekemään on nukkuminen. Keskiviikkona jaksan jo tehdä täyden päivän töitä ja torstaina vääntäydyn ekaa kertaa lenkille. Huhhuh!

Partneri on lopettanut parmankinkun ostamisen ja ostaa ainoastaan minipakkauksia munia, jotta ne ovat varmasti tuoreita. Noh, hyvä että joku huolehtii riskeistä. Itse vedän lauantain museovisiitin jälkeisellä lounaalla ranskiksia majoneesilla ja muistan jossain vaiheessa, että niin se raaka kananmuna...Noh, lapsia syntyy sellaisissakin maailmankolkissa, jotka eivät ikinä näistä varoituksista ole kuulleetkaan, joten en ressaa turhia ja illalla mussutan onnellisena sinihomejuustoa kotona.

Käyn lisäksi viimein läpi gyneltä saamani "äitiyspakkauksen" sisällön, joista kuitin mukaan jouduin maksamaankin neljä euroa. Siellä ne ovat lökötelleet piilossa toimiston nurkassa nelisen viikkoa, mutta nyt päätän viimein järjestää ne pois siivouksen tieltä. Koko laskuhan oli tähänastisista labroista yli 250e, saapas nähdä minkä osan vakuutus korvaa.. Kukaan ei tietysti gynellä kertonut hinnoista tai omavastuuosuuksista mitään.

Noh, mutta laatikoista siis. Avausta seuraa täydellinen v*tutus. Boksi on täynnä mainosmateriaalia ja alennuksia äitiystarvike-nettikauppoihin, sekä kaksi huonolaatuista äitiyslehteä jotka heitän selailun jälkeen mainosmateriaalin kanssa paperinkeräykseen. Noh, hyvä että joku vielä printtiäkin käyttää tässä maailmassa, tuumii paperi-insinööri. Todellisena saldona on neljä vaippaa, yksi kortsu, kahdet töppöset ja yksi pipo. Ei ihan neljän euron arvoista, sanoisin. Lähtökohtaisesti on epäselvää miksi ihmeessä terveydenhuolto jakaa joidenkin vaatefirmojen mainosmateriaalia.

"Äitiyspakkauksen" sisältö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti