torstai 18. tammikuuta 2018

Osa 20 - Ja taas mennään!

Torstaina heitän juuri kaappeihin järjestellyt kamat takaisin laukkuun, ja suuntaan järjettömän aikaisin kohti Zürichia perjantai-aamuna. Pakkaaminen vähän ahdistaa, tekisi mieli olla vähän paikallaan ja laittaa uutta kotia. Mutta ei auta, asiakkaat ja firman joulutapaaminen odottaa!

Täti onneksi majoittaa jälleen kerran lyhyellä varoitusajalla, ja ehdin lauantaina näkemään lyhyesti muutakin sukua. Sitten suunnataan kohti keskistä Suomea järjestöni juhlaan ja pikkujouluihin. Kun ei kauheasti hetkuta tanssilattialla, ihan hyvin jaksaa kolmeen asti bilettää ja hauskaa on! Kun muut suunnittelevat jatkoille lähtöä, totean että eiköhän tämä ole nähty, ja ajelen autolla kaverin kämpille. Aamusta tietysti herään kaverin kömpiessä sänkyyn ja käyn aamulenkillä ja kaupassa.

Ilta meneekin sitten vaakatasossa, ja maanantaiaamun koulutukset menevät kyllä aikalailla autopilotilla kun väsyttää niin sairaasti. Tiistaina käyn vielä asiakkaalla ja huomaan, että tumma yksivärinen mekko peittää kummun aika kivasti. Tosin palaverin naispuolinen osallistuja vilkuilee mahan aluetta epäilevästi, mutta ei kysy enkä minä oma-aloitteisesti ala aiheesta puhumaan. Tiistaina varaan pöydän pihviravintolasta pre-itsenäisyyspäivän juhlistamista varten, ja totean vasta ravintolaan mennessä että olipa taas loistava idea tässä tilassa. En suostu tilaamaan pihviä kypsänä, eli syön sitten rasvaista possua. Hyvää on, mutta kotiin voisi vieriä.

Keskiviikkona lennellään sitten itsenäisyyspäivän kunniaksi kohti Trumplandiaa. Kollega istuu onneksi varauloskäynnin kohdalla ja viereinen paikka on tyhjä, joten seisoskelen välillä niillä main käytävällä kun istuminen käy sietämättömäksi. Muuten lento menee hyvin, paluu tosin vähän huolettaa, sillä kollega on silloin eri lennolla joten luultavasti ei käy ihan näin hyvä tuuri. Mutta pakko kai täältä pois on tulla kun on kerta mentykin, lapsesta ei tarvisi Eurooppalaisen kaksoiskansalaisuuden lisäksi tulla myös Trumplandian kansalaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti