maanantai 29. tammikuuta 2018

Osa 26 - Reissataan, reissataan

Torstaina kävin tarkastuksessa uudella gynekologilla, joka paljastui noin seitsemäntoista kertaa sympaattisemmaksi kuin edellinen. Olin maksanut laskun labroista edelliselle gynelle, mutta tuloksia ei sitten oltu merkattu mihinkään. Ja ei kun taas soittelemaan, huoh. Ihana uusi gyne soitti myös itse sairaalaan ja pyyti jälkilabrojen tulokset ja soitti vielä perään että kaikki kunnossa. Vaikka kaikki oli edelleen erittäin normaalia, halusi gyne silti seuraavan ajan jo parin viikon päähän. Mikäpä siinä, tuleepahan samalla sokeritestit tehtyä.

Sairaalatätin suosittelema reissauskielto loppui torstaina, ja sehän tarkoitti että voi lähteä kiertämään asiakkaita. Perjantain tapaaminen meni hyvin, asiakkaalla oli neukkarissa seisomapöytä, jota kouluttaja sai käyttää ja junassa pääsi käpsyttelemään. Illaksi suuntasin asiakkaalta suoraan Berliiniin tapaamaan partnerin ystäviä viikonlopuksi. Yksi porukasta on töissä pienessä design-hotelliketjussa, joten pääsimme ystäväalennuksella trendi-alueelle yökerholta näyttävään hotelliin. Yhdellä ystäväpariskunnalla oli lapset mukana, ja minun masua on enää vähän vaikea piilotella, eli saimme pitkiä katseita kattokerroksen trendibaarissa kun kävimme hakemassa drinkkejä (niitä kahta alkoholitonta mitä oli tarjolla..). Lauantaina kävimme turistikävelyllä hyytävässä kelissä ja illallisen jälkeen sammuimme partnerin kanssa molemmat yhdeksältä. Että se siitä villistä viikonlopusta!

Mustan design-hotlan näkymiä

Sunnuntaina suuntasin taas seuraavalle asiakkaalle kohti Itävaltaa, reissu jonka jouduin edelliseltä maanantailta lääkärin suosituksesta perumaan. Täällä on kiva käydä, sillä asiakkaalla on diili huipun wellness-hotellin kanssa, joten pääsin illaksi saunaan ja altaisiin. Saunassa sain tosin pitkiä katseita, sillä raskaana saunominenhan keittää Keski-Eurooppalaisten mukaan lapsen. Keitetyn, mutta edelleen potkivan vauvan kanssa uiskentelimme ja saunoimme sitten iltaan asti, ja aamulla suuntasimme palavereihin kahdeksasta viiteen. Tällä asiakkaalla oli pakko istua, mikä iltapäivästä ei kertakaikkiaan enää onnistunut ja alkoi jo olla supistuksiakin. Onneksi tuskainen olo tuli vain vähän ennen lähtöä, ja olo parani kun pääsin vähän kävelemään ja sain autossa jalat suoraksi.

Konsullti Cute Belly on muuttunut konsultti Green Whaleksi

Sitten istuskelin seuraavat 8h junissa kolmella vaihdolla, ja olin puoliltaöin kotona. Kävellessäni (taas) viimeisillä voimilla laukku kädessä juna-aseman portaita ylös vannoin että oli viimeinen kerta, kun teen tällaista reissua maha pystyssä. Jääköön nähtäväksi..

Joko saa hyvällä omalla tunnolla käyttää invapaikkaa? Tosin epäilen, että ikonin piirtäjä ei ole huomannut, että aika monilla meistä pallomahoista on myös nuo yläpallot :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti