keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Osa 7 - Äitiysblogeja ja laskettu aika

Aah, viimein normaali viikko toimistolla. Maanantaina käyn veroneuvojalla, ja saan viimein tietää miten viime vuosi meni taloudellisesti. Aloittelevana yrittäjänä oli kohtuullisen vaikea ennakoida verotusta, joten olen säästänyt veroihin reilusti. Näyttäisi että jotain jää yli, mikä on positiivinen asia.

Keskiviikkona käyn taas gynellä. Sikiön koko ei vastannut kuukautiskiertoa, joten edellisellä kerralla laskettua aikaa ei voinut vielä määrittää. Solukimpulla on kaikki ilmeisen hyvin, siellä se sydän pumppaa ja kädet heiluu 2,6 cm kokoisella sintillä. Älytöntä miten noin pieneen mahtuu jo noin paljon toimintoja! Olin paniikissa, koska äitiyspassissa luki immuunisuojani olevan 'kyseenalainen' ja epäilin että HIVikö tässä nyt on vai mikä. Lääkäri sanoi, että tämä oli jokin 'Röteln', eikä siitä tarvi huolehtia. Kotona googlasin, että Röteln on vihurirokko, joka on Suomen rokotusohjelmassa eli periaatteessa tarttuminen pitäisi olla epätodennäköistä. Hämmentävää. Johtuisiko merkintä ainoastaan siitä, ettei rokote ole merkitty rokotuskorttiin? Vietän vastaanotolla yhteensä kolme tuntia ja olen jo repiä pelihousuni kun hyvää työaikaa valuu hukkaan. Lisäksi joudun ulos ultrahuoneesta täyden rakon takia ja menetän vielä enemmän aikaa. Ei kehdannut valittaa että omaa aikaa kolmatta tuntia odottaessa ei vessassa kehtaa juosta jatkuvasti.

Keskiviikkona kokeilen Skype-terapiaa ja pääsen pohdinnassa vähän eteenpäin. Homma toimii ok ja sovimme uuden tapaamisen seuraavalle viikolle.
Gynen jälkeen vauva tuntuu enemmän todelta, ja alan ahmia äitiysblogeja. Saan selville, että ilmeisesti sykkeen 150 raja on poistunut, joten intervallitreenit tulevat palaamaan ohjelmaan. Jes!

Torstaina suuntaan kohti Belgiaa ystävyyskamarimme järjestämään kansalliseen konferenssiin. Tällä reissulla väsymys vie vähän kovinta terää kokemukselta, mutta hauskaa on! Lisäksi ihanassa kahvilassa aamupalalla kahvi tuoksuu niin hyvältä, että päätän riskeerata. Jes! Ei pahaa oloa! Aamukahvi palaa siis ainakin reissun ajaksi ruokavalioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti